Beaden

Biografi

Beaden er en elektronisk duo bestående af Line Rothmann og Rune Lak. Det er gnitrende beatmusik leveret med en kæmpe portion nærvær. I en kombination af sitrende detaljer og varm vokal leverer duoen interessante universer der inviterer lytteren med på et eventyr.   

Beaden inspireres af Portishead, Massive Attack, CocoRosie og James Blake.

Rune Lak: Komponist/Producer
Line Rothmann: Sang/Lyrik

Musikken er en sammensmeltning af hiphoppens beatunivers, simple melodier og en gintrende tekstur. I et virvar af små lækre detaljer ledes man i gennem af Lines varme og nærværende vokal. Tekstuniverset er bygget op som digte og hun behøver ikke bruge mange ord for at sætte lytteren i stemning.

Med en forkærlighed for lyddesign og en svaghed for fængende omkvæd, tager Beaden dig på en musikalsk rejse, der både trækker på traditioner fra hip hop sampling, populærmusikkens genkendelighed, og lydkunstens tilgang til, hvordan lyd kan strækkes til musik.

Lines stærke vokalteknik leger
med ordene og leverer dem i mange behagelige afskygninger. i sammenspil med Runes cinematiske lydunivers leverer Beaden statisk musik i konstant bevægelse. Beaden fortjener et par gode headphones, men kan også sagtens fungere som baggrundslyd og agere soundtrack for din dag!