MAKE

Biografi

Make Består af den fremtrædende nordjyske komponist Mads Houe, kendt for sine udgivelser med Mads Houe & The Quavers samt bigband-arrangementer til bl.a. Aarhus Jazz Orchestra og Joachim Keller Kostending, som er pianist og har arbejdet som autodidakt musicproducer de sidste 10 år.

Duoen, som har base i Aalborg, ønsker med deres musik at give lytteren en anledning til at få vejret og skabe plads til eftertænksomhed og refleksion. Projektet er udsprunget fra et livslangt venskab mellem Houe og Keller, som et produkt af deres fælles passion for at komponere og producere minimalistisk klaver-baseret musik med elektroniske elementer. 

Musikken er kendetegnet ved at indeholde beroligende lydlandskaber blandet med tidløse elektroniske tyrmer og minimalistiske instrumentale temaer, som giver associationer til både skandinavisk folk og tysk neoklassisk.

Make er dermed summen af Houes virtuose nordisk jazzede musiksprog, Kellers unikke klaverspil og deres kollektive ønske om at skabe magisk musik. 

I foråret 2021 udgiver MAKE deres første single ‘Flow’ i forbindelse med deres kommende debut EP. Musikken udgives på streaming og som musikvideo på Youtube og Facebook. Musikvideoerne indeholder betagende timelapses af nogle af de smukkeste naturområder i Danmark.