Svaneborg Kardyb

Den anmelderroste og prisvindende duo bestående af Nikolaj Svaneborg og Jonas Kardyb, er nu ude med deres andet album “Haven”.

Albummet er en hyldest til naturen og en  invitation ind igennem lyse sprækker til en lyd præget af intuition, en legende umiddelbarhed og som lyden af at komme hjem. Her findes roen i hverdags larmen, det langsomme i travlheden og muligheden i en verden af alt for mange.

Siden de to århusianske musikeres debutalbum, ‘Knob’, udkom i marts 2019, har der været fart på. ‘Knob’ blev ugens album på DR P8 Jazz og landede duoen to priser til Danish Music Awards: Årets Danske Jazzkomponist og Årets Nye Danske Jazznavn for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.’

 

Band Members

Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver
Jonas Kardyb: Trommer & percussion

 “Svaneborg Kardyb leverer smukke melodier, organiske overgange med en elektronisk vibe og en afdæmpet coolness. De præsenterede os modigt for en minimalisme med et klart kunstnerisk overskud med et fantastisk og organisk groove og sammenspil, som var både elastisk og dynamisk” Jazz konkurrencen 2019. 

Med allerede 76 spillede koncerter i ind og udland siden debut albummet, samt en kommende showcase til We Jazz Festivalen i Helsinki i December 2020, har Svaneborg Kardyb allerede sat deres solide spor på live scenen og fremtiden tegner lyst.