Beaden

Booking

Jylland
Mail:
mikkel@blikflak.dk
Telefon: +45 28 74 37 38

Sjælland, Fyn & Øer
Mail:
signe@blikflak.dk
Telefon: +45 60 29 03 45

 Med en smuk, dragende og nærværende vokal guider Line Rothmann os ind og igennem et finurligt univers af følelsesbilleder og opservationer. Supportet af et teksturfyldt beatunivers der gør det industrielle sjælfulgt. Rune Lak er dirigenten bag musikken og styrer slagets gang på et skiftende setup med turntable, keys og drumpads.

Beaden er en elektronisk duo, der ligger sig i lagene mellem R&B, Soul og Industrial Duoen består af komponist/producer, Rune Lak og sanger og tekstforfatter Line Rothmann, der startede projektet som en grænsesøgen for hvor langt man kan strække og udfordrer popmusikken, uden at miste grebet om poppens vellyd.

Musikken er en sammensmeltning af hiphoppens beatunivers, simple melodier og en gnitrende tekstur. I et virvar af små lækre detaljer ledes du gennem af Lines varme og nærværende vokal. Tekstuniverset er bygget op som digte og behøver ikke mange ord for at sætte lytteren i stemning. Lines stærke vokalteknik leger med ordene og leverer dem i mange behaglige afskygninger. I sammenspil med Runes cinematiske lydunivers leverer Beaden statisk musik i konstant bevægelse.