Maja Brøns

Booking

Jylland
Mail:
mikkel@blikflak.dk
Telefon: +45 28 74 37 38

Sjælland, Fyn & Øer
Mail:
signe@blikflak.dk
Telefon: +45 60 29 03 45

Maja Brøns er sanger, sangskriver og producer med et album på trapperne i foråret 2022. Hun skriver musik i grænselandet avant-pop, jazz og folk med ønsket om, at musikken skal bevæge og spejle. Med hendes altid sjælfulde stemme fortæller hun historier med humor, sanselighed og dybde. Som publikum spidser man ørerne og varmer sig i det intime rum, musikken og lyrikken omringer én i. Maja Brøns er inspireret af musikere og forfattere som Søren Huss, Frank Ocean, Daimi, Melody Gardot, Inger Christensen, Ricki Lee Jones, Per Højholt, Trille og Joni Mitchell. 

BIO

Maja Brøns er født og opvokset i Ballerup i en familie af sangskrivere, fantaster og skolelærere. En opvækst med batik, teater, musikskole og papforældre i en stor herlighed. Hendes verden udgår nu fra Amager, hvor hun skriver og producerer sange i hjemmestudiet på 4.th.

Sange om livet i 30’erne og forvirringen: karriere, børn og kærlighed.

Senest har Maja produceret og udgivet musikvideoen Sommerfugleeffekten og singlen Lille Kriger. ”Dette nummer er båret et af en sjælfuld og stærk kvindelig vokal. Der er altså soul i det her musik”. – Karrierekanonen

 Live setup 

 Klaver/sang: Maja Brøns 

 Kontrabas: Johannes Vaht

 Trommer: Rune Lohse

 Trompet: Erik Kimestad

 Guitar: Anders Kirkegaard

 Kor: Mette Nadja & Karen Sundtoft