Oliver DengsØ

Booking

Jylland
Mail:
mikkel@blikflak.dk
Telefon: +45 28 74 37 38

Sjælland, Fyn & Øer
Mail:
signe@blikflak.dk
Telefon: +45 60 29 03 45

 

Med karismatisk, smuk og nærværende vokal inviterer Oliver Dengsø os ind et univers af minder og skæve betragtninger. Fra et tredjepersonsperspektiv, fortælles der om alt fra vindueskiggeri til MDMA-lignede eufori.

Oliver Dengsøs vokal er mest af alt enormt karismatisk og alsidig idet at hans register strækker sig fra den nærmest Leonard Cohen’ske askebæger-ryst til den mere inderlige, sårbare og fine top. Akustisk guitar akkompagneres med drømmende synthflader og stemningsfulde vokaleffekter, der tilsammen skaber en dragende neo-folk lydflade, som leder tankerne hen til singer/songwriters og indie-folk helte som Bon Iver, Ben Howard, Kurt Vile samt en ung Tom Waits.

På live-scenen er Oliver Dengsø kompromisløs med hensyn til at skabe en speciel og vedkommende stemning og på den måde ‘connecte’ med sit publikum. Med i bagkataloget har Oliver Dengsø EP’en Pointless Fun (2017), debutalbummet Fortress (2018) samt et nyt album på trapperne i 2021, med første single udspil i Februar. 

 

Oliver Dengsø: Vokal & Guitar

Jakob Lundø: Keys & FX

"Måske er Apocalypse Tune en meget deprimerende titel, men ikke destro mindre en direkte fantastisk sang. Helt simpelt og enkelt ender vi i Bon Ivers univers, men på Oliver Dengsøs helt egen måde. Oliver Dengsø er også anbefalet med nummeret My Yard, hvor vokalen snor sig kælent om vores ører."