Clothing Club

Glem alt om melankoli, modløshed og ensomhed

Clothing Club får dig til at bobbe med hovedet, smile og være til stede i nuet. Det er sprællevende hip-hop/jazz tilsat et stænk house, der tilsammen sammensmelter Aarhus-jazz’en med dansegulvet på klubben i Berlin. Når de tre musikere indtager scenen, inviteres publikum ind i et nærværende og legende rum, som oser af spilleglæde og godt humør. Keys, bas, trommer – mere skal der ikke til for at skabe din næste yndlings lo/fi club-fest – og du er altid inviteret!

Gruppen henter inspiration fra navne som Athletic Progression, Domi and JD Beck, Yussuf Dayes med flere, men bevæger sig samtidig frit inden for deres eget univers og de vide rammer den moderne jazz sætter i disse år. Idéen bag udtrykket er båret af en uhøjtidelig og sprudlende tilgang til instrumental musik, og ved at blande genretræk fra hip-hop, jazz og det mere klub-inspirerede house lander deres lyd et sted, hvor man har meget svært ved at stå stille og ikke lade sig forføre.

Clothing Club er i foråret 2024 klar med deres debutalbum, med flere singleforløbere, hvor de sætter lyd på følelsen af at have det lækkert over livet. De har en mission om, at lade lytteren og publikum mærke, at selv i de mørkeste tider kan vi tage en mental sommerskjorte på og give os hen til samhørighed, glæde og lyset – alt sammen med ønsket om at klæde folk bedre på i den mentale garderobe.

Scroll to Top