Blikflak er et aarhusiansk plade -og musikproduktionsselskab stiftet i 2018.

Om Blikflak

Vores vision

At assistere og samarbejde med uafhængige artister på forskellige niveauer ved at skabe en åbensindet og gensidig tilgang til at fremme kunstneriske projekter baseret på deres behov og værdier. Med en bred erfaring i musikbranchen tilbyder vi en række af ydelser for vores kunstnere og samarbejdspartnere — vi arbejder med alt fra de forskellige aspekter i musikproduktion, til udformning og eksekvering af udgivelses- og PR strategier samt live-booking for vores artister.   

Vores værdier

bygger på professionalisme, kunstnerisk integritet og samarbejde. I Blikflak lægger vi stor vægt på at samarbejde professionelt og struktureret med vores artister, så vi sørger for at levere varen. Her mener vi at selve samarbejdet og kommunikationen mellem parterne er afgørende i denne proces, og vi understreger at det kunstneriske output er det vi vægter højest i et samarbejde. 

Team Blikflak

Vores samarbejde med vores artister er meget forskellige og afhænger af deres behov, som kan spænde fra alt fra en musikproduktion, booking til label management og PR-arbejde — så kontakt endelig en fra Blikflak-teamet herunder og lad os indlede en dialog om, hvordan vi kan bidrage til dit projekt. 

Rune Lak

CEO, founder and Head of Production, A&R, Events.
runelak@blikflak.dk

Mikkel Schou Kjærum

Label Management & A&R.
mikkel@blikflak.dk 

Blikflak Releases/Events

Scroll to Top