AHEAD

Ahead er instrumental hip-hop kvartet, der altid leverer et levende show med forskellige featuring vokalister og rappere, som får publikum til at bølge med og kaste hænder i vejret. ​Med inspiration fra forskellige hip-hop traditioner fra Detroit, New York og L.A., svæver du i Ahead-universet mellem det flyvende og sfæriske til progressive og hårdtslående bangers. Det hele smeltet sammen med teksturfyldt lyddesign og dynamisk fremgang, som du stensikkert ikke kan stå stille til.

Ahead er som vaskeægte hip-hop kollektiv kendetegnet ved deres inddragelse af featurings og har siden bandets start tilbage i 2017 spillet sammen med bl.a.: Jaden Castro (US), Tanajah (US), Oliver Dengsø, Lotus Noir, Blacc El, Chubby Heartz Club, Particle Man, Vincent Wood, Spirited Sage, BlackTower, MAAD ZEN og JoeDa$$.

Stay Ahead er titlen på Aheads debutalbum, der inkluderer featurings fra Particle Man, Blacc El, Spirited Sage og de amerikanske rappere Tanajah og Jaden Castro. Den digitale og fysiske vinyludgivelse udkom på Blikflak d. 26 november, 2021.

Ahead har siden spillet shows med forskellige rappere rundt i DK og tager i år 2023 for første gang udenfor landets grænser, hvor de spiller mainstage på Eath Garden Festival på Malta, med akkompagneret af rapperen Jaden Castro. 

Scroll to Top