døssing

Søskendegruppen døssing inviterer publikum ind i et musikalsk rum, hvor der både er plads til at læne sig tilbage i stolen og lade tankerne flyde, og andre gange til at slå sig løs på dansegulvet. Med keys, synthesizers og effektmaskiner på basun og vokal samt akustisk trommesæt kombineret med den taktfaste trommemaskine, leger døssing med mødet mellem det elektroniske og analoge og skaber på den måde et stemningsfuldt og drømmende udtryk.

Udover deres musikalske udtryk har døssing også en særskilt og iøjnefaldende mystisk visuel identitet, der minder om David Lynchs Twin Peaks æstetik, men blandet med den pastel-farverige, antikke stil kendt fra The Grand Budapest Hotel. Dette er heller ikke en tilfældighed, da bandet på deres debutalbum all inclusive tager lytteren med ind i et fængende univers, som kredser om de følelser, æstetiker og mystiske betragtninger, der forekommer på en rejse gennem et fiktivt hotel.

døssing udgav all inclusive digitalt og fysisk i februar 2022 på Blikflak, der bl.a. gav anledning til en liveoptræden til DMA JAZZ 2022 i Musikhuset, Aarhus.

Scroll to Top