Aarhus Lydkunstfestival

Aarhus Lydkunstfestival er sat i verden for at bygge bro imellem kunst og almene borger. Vores mål er at skabe særlige oplevelser i lokalområdet og nysgerrigt gå på opdagelse og skabe interaktioner i kunsten. Det er lykkedes at skabe en bred og mangfoldig publikumsprofil, og vi oplever en bevægende, positiv og ikke mindst engageret energi hos publikum.

Med fokus på bæredygtighed, interaktion og medborgerskab præsenterer og afvikler vi koncerter, installationer, performances og talks. Med Aarhus Lydkunstfestival skaber vi i samskabelse, interaktioner ved nysgerrigt at gå på opdagelse i forskellige områder, undersøge rummet omkring og dets muligheder. Der er plads til både publikum og kunstnere kan gå på opdagelse i kunsten.

Festivalen har præsenteret et hav af forskellige artister, unikke samarbejder, alternative koncertformater, performance-art, totalinstallationer etc. Den har været gratis for publikum og været flot støttet af blandt andet Aarhus Kommune, Jyllands Posten, Wilhelm Hansen Fonden, Spot Festival, BIG etc. 

Se under video for at læse om Rune Lak’s relation til Aarhus Lydkunstfestival

I 2020 etablerede Rune Lak Aarhus Lydkunstfestival og har fra 2020-2024 haft alle roller fra idéudvikling til afrapportering herunder; booking, frivilligkuratering, koordinering, funding, regnskab, konferengie m.m. Tætteste samarbejdspartner er Michael Mapeka der har været teknisk projektleder på de fleste tiltag fra Aarhus Lydkunstfestival. Inkl. Michael Mapeka er alle kurateret, ansat, booket og koordineret af Rune Lak. 

www.lydkunstfestival.dk

Scroll to Top