Filmmusik og lydesign

Hos Blikflak arbejder vi med at synkronisere musik til film, hertil tilbyder vi en række andre ydelser indenfor skabelse og produktion af lyd og musik til film.

Music Supervisor

Med Supervisor opgaven er vores tilgang at matche stemningsønsker ud fra et givent budget.

Lyddesign & produktion

Lyd og musik fra idé skabelse til slutprodukt.

Original Filmmusik - Musikkomposition

Original titelmelodi, baggrundsmusik eller fuld score til dit projekt

Music Supervisor

Med Supervisor opgaven er vores tilgang at matche stemningsønsker ud fra et givent budget.

Har i forelsket jer i en titel der koster millioner at clearer har vi et eller flere bud på en erstatning der matcher jeres økonomi.

Musik og lyd kan farve film i alle retninger og vi tager synkroniseringsopgaver med stor respekt og ærlighed for de stemninger der ønskes formidles.

Vælger du et samarbejde med Blikflak vil du typisk komme i kontakt med Rune Lak som Music Supervisor. Han har arbejdet lyd og musik fra idéskabelse til slutprodukt og grundet et bredt erfaringsgrundlag forstår han skabelsens mange facetter. Både ift. komposition og dramaturgisk virkning men også ift. produktionskvalitet og tekniske termer. Rune Lak og Blikflak er det perfekte bindeled imellem instruktør, komponist, lyddesigner og producer. 

Herudover får du et stort relevant netværk af komponister og musiksskabere til rådighed. + Et kendskab til musik du ikke anede eksisterede.

Den kreative del med at finde og/eller skabe musik til filmen sker typisk i samarbejde med Instruktør, Klipper og evt. komponist.

Den juridiske del, hvor vi sørge for at clearer relevante rettigheder og lave cue sheets, sker typisk i samarbejde med Producer og produktionsseslakb.

Filmografi:

– Esthers Orkester (Spillefilm – Bio og Filmstriben)
– En Dans For Livet (Dokumentarfilm – DR1, DRTV & Bio)
– Marple (Kortfilm – Bio og tv2play)
– Evige To (Kortfilm – Bio og filmfestivaler)

Lyddesign, produktion, mix og master

Vælger du et samarbejde med Blikflak til produktion af lyd til din film vil du indgå et samarbejde med Rune Lak. Han har arbejdet med lyd og musik fra idé skabelse til slutprodukt og har en stor forståelse for andres opgaver. Det hjælper med at skabe stærke resultater i samarbejde med evt. komponist, instruktør og klipper.

Rune har stor indsigt og erfaring med musik- og lydkomposition, auditiv dramaturgisk opbygning, dynamik bredde og rum-fornemmelse igennem hele filmen.

Når Rune arbejder med at formidle andres udtryk gør han en dyd ud af at forstå deres stemningsbeskrivelser og ud fra forskellige samtale interviews skabes et fælles sprog og forståelse for hvilke auditive virkemidler der betyder hvad og virker i hvilke sammenhænge.

Når rammerne er sat, går Rune kreativt til værks og har altid argumenter tilknyttet sine lydvalg. Han har forståelse for forskellige æstetikker og virkemidler fra fine minimalistiske udtryk til det ekstreme og overrumplende. Også er Rune altid frisk på at prøve noget nyt af og udfordrer det vi plejer, men med stor forståelse for at dette ikke altid er et gensidigt ønske hos filmskaber.

Filmografi:

– En Dans For Livet (Dokumentarfilm – DR1, DRTV & Bio): Lyddesign, Foley, arranger
– Marple (Kortfilm – Bio og tv2play) Lyddesign, Foley, arranger, composer
– Evige To (Kortfilm – Bio og filmfestivaler) Lyddesign, Foley, arranger, composer
– Line Rothmann Fortæller – Klokken Halv 3 (Radiofortælling P1) Lyddesign, Foley, arranger
– Running Tenders (Reklamefilm)
– Afgørende Øjeblikke Afsnit Thomas (Podcast)
– Afgørende Øjeblikke Afsnit Andi (Podcast) 
– Mellem Omgangene (Dokumentar) Mix
– Sauti Kuu (Dokumentar) Mix
– Magasin Du Nord (Fashion Film) Lyddesign, produktion, foley, mix 
– Musikerliv sæson 1 og 2 ialt 24 afsnit (Podcast) Co. Mix
– Venteværelset (Virtual Reality Film) Lyddesign, Foley, Mix

Original Filmmusik - Musikkomposition

Ønsker du en original titelmelodi, baggrundsmusik eller fuld score til dint projekt er et samarbejde med Blikflak relevant, da vi huser alt du skal bruge fra idé via komponister og sangskrivere til færdigproduceret slutprodukt der er klar til din film.

I et samarbejde vil du først komme i kontakt med Music Supervisor Rune Lak, som igennem dialog og samarbejde, vil sammensætte det rigtige hold af komponister, producere, musikere etc. Holdet sammensættes ud fra specifikke ønsker om stemning og musik og budget.

Nogle ønsker at have et koncentreret samarbejde med en enkelt komponist, nogle ønsker flere til forskellige opgaver – hos Blikflak får du hele pakken som du ønsker.

Vi sørger for brugsretkontrakter, rettigheds clearing, og at leverer audiomaster eller stems, afhængigt af hvad i ønsker.

Filmografi:

– Evige To (Kortfilm – Bio og filmfestivaler) 
– Den Kreative Forretning (Podcast) 
– Running Tenders (Reklamefilm) 
– Afgørende Øjeblikke Afsnit Thomas (Podcast)
– Afgørende Øjeblikke Afsnit Andi (Podcast) 
– Mellem Omgangene (Dokumentar)  
– Sauti Kuu (Dokumentar)
– Magasin Du Nord (Fashion Film) 
– Venteværelset (Virtual Reality Film)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top