Kunst

Arbejdet udspringer af et bæredygtigt og fleksibelt udgangspunkt, hvor skabte værker kan præsenteres individuelt, i forbindelse med andre værker eller tilpasses specifikke lokationer. Rune skifter imellem at arbejde alene og være i og udviklings -, sparringsproces, fortolkning og samarbejde med andre. 

Centralt for Runes arbejde er helhedsindtrykket, hvor hvert fragment bidrager til at styrke den overordnede fortælling og fremhæve den røde tråd. Han udforsker forskellige formater for at formidle og forstå og udforsker forskellige narrativer og tilgange.

I en blanding af nysgerrighed på mennesker, motivation for velvære og retfærdighed samt fascination af dystopiske udtryk, skaber Rune værker, der bevæger sig fra ro til kaos og tilbyder oplevelser af både kaotisk kompleksitet og afbalanceret lethed.

Rune Lak finder inspiration i at udfordre sig selv med nyt materiale uden for hans traditionelle domæne, hvilket resulterer i opdagelser og fejltagelser, der beriger hans kunstneriske proces og nærer hans kreativitet.

 
Scroll to Top